November 2nd, 2016

Tuottajalta tukkuun ja ammattikeittiöihin Kaakkois-Suomessa 28.11.2016 Luumäellä

Ammattikeittiöt ja Foodservice-tukut ovat kiinnostuneita lisäämään paikallisten elintarvikkeiden määrää tarjonnassaan. Jotta ammattikeittiöiden sekä Foodservice-tukkujen lähiruoan kysyntä ja paikallisten yritysten tarjonta voivat kohdata, on heidän tunnettava toinen toistensa toimintatavat nykyistä paremmin.

”Tuottajalta tukkuun ja ammattikeittiöihin Kaakkois-Suomessa” -infotilaisuudessa tutustutaan toisiinsa ja etsitään yhdessä toimintatapoja, joilla yhteistyötä voidaan viedä eteenpäin. Tilaisuudessa perehdytään tukkujen toimintaan ”Miten toimin Foodservice-tukkujen kanssa?” -täsmäoppaan avulla ja eri toimijoilla on mahdollisuus kertoa omista toimintatavoistaan. Lisäksi esitellään tavarantoimittajan tuotekortti ja Golli tilaus- ja toimitusjärjestelmä. Tilaisuuteen kutsutaan Foodservice-tukkuja, kaakkoissuomalaisia ammattikeittiöitä sekä elintarvikeyrittäjiä. Tätä kutsua voi välittää eteenpäin omissa verkostoissasi asiasta kiinnostuneille.

pake-viestikuva

Tuottajalta tukkuun ja ammattikeittiöihin Kaakkois-Suomessa – tietoa ja tutustumista

Maanantaina 28.11.2016 klo 13.00 – 16.30

Luumäki, Kunnantalo, valtuustosali, Linnalantie 33, 54500 Taavetti

Karttalinkki: https://goo.gl/maps/fHhY4GJ92BC2

13.00 Tervetuloa, Sari Paajanen, asiantuntija, ruoka- ja yrityspalvelut,
Etelä-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset, ProAgria Etelä-Suomi, Etelä-Karjala

13.05 Miten toimin Foodservice-tukkujen kanssa ja mikä on tuotekortti?

Päivi Töyli, Turun yliopiston Brahea-keskus

13.40 Kommenttipuheenvuorot

Erika Männikkö, Husulan Puutarha, Palvelutukku Kolmion asiakas, Leena Ojala, Lappeenrannan Steinerkoulu, Jarkko Kousa, Palvelutukku Kolmio

14.30 Golli modernisoi pk-yritysten tilaus-toimitusketjun, Mikko Luokkamäki, GS1 Finland

15.00  Iltapäiväkahvit

Tukkujen ja ammattikeittiöiden esittäytymiset ja tutustuminen elintarvikeyrityksiin ja tarjontaan

Tapahtuma on maksuton. Ilmoittaudu 23.11. mennessä
https://etela-suomi.proagria.fi/tapahtumat/tuottajalta-tukkuun-ja-ammattikeittioihin-kaakkois-suomessa-7363 tai 020 747 2808.

Täytä halutessasi tuotekortti (www.aitojamakuja.fi/tuotekortti.php) etukäteen ja tuo esimerkkituote ja yritysesite mukanasi tapaamiseen.

Lisätietoja: Sari Paajanen, sari.paajanen@proagria.fi, puh.  040 516 7501

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Paikallisruoan arvoketjua kehittämässä -hanke ja Yhteistyöllä lisäarvoa ruokaketjuille – elintarvikeyritysten aktivointi Kaakkois-Suomessa –hanke.

Tervetuloa osallistumaan ja keskustelemaan – kumppanuudellasi on merkitystä!

Yhteistyöterveisin,

Sari Paajanen

ruoka- ja yritysasiantuntija, Restonomi YAMK

Etelä-Suomen maa- ja kotitalousnaisten piirikeskus

ProAgria Etelä-Suomi ry

Etelä-Karjalan aluetoimisto

Pormestarinkatu 6, 53100  LAPPEENRANTA

+358 40 516 7501

sari.paajanen[at]maajakotitalousnaiset.fi

http://etela-suomi.maajakotitalousnaiset.fi

https://www.facebook.com/etelasuomen.maajakotitalousnaiset

http://etela-suomi.proagria.fi

www.maajakotitalousnaiset.fi

www.proagria.fi

Maa- ja kotitalousnaiset – juuret maalla