November 22nd, 2016

Tuotekummius ja tuoteadoptio – uusi ansaintalogiikka elintarvikealalle? Tule jouluglögille 1.12.2016

Tuotekummius ja tuoteadoptio – uusi ansaintalogiikka elintarvikealalle?

taa

 

Tervetuloa 1.12. Kinnoon maistelemaan jouluglögiä ja hunajaa sekä keskustelemaan. Voiko elintarviketuotantoa adoptoimalla tuottaa uutta lisäarvoa elintarvikealalle?

Tilaisuus on suunnattu elintarvikealan yrittäjille.

1. joulukuuta glögit tarjotaan klo 9.00 alkaen Kouvola Innovation Oy:n tiloissa, Paraatikenttä 4, kokoustila Piuha.

Ohjelma:

  • Katsaus Yhteistyöllä lisäarvoa ruokaketjuille – elintarvikeyritysten aktivointi Kaakkois-Suomessa -hankkeeseen. Tuomo Kauha, projektipäällikkö, Kouvola Innovation Oy
  • Mehiläiskummi-konsepti malliksi yritysten vaihtoehtoisena ansaintalogiikkana, Jaakko Kilpiäinen, Osuuskunta Hunaja-Kymi

Ilmoittautumiset 29.11.2016 mennessä tästä.

TERVETULOA!

Kauha Tuomo